Metsä-Multia - kokonaisvaltaista puunkorjuuta jo 40 vuotta

Metsä-Multia Oy tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua puunkorjuusta ja metsuritöistä alkaen, aina metsälannoituksiin sekä metsäkoneiden ja laitteiden maantiekuljetuksiin saakka.

Yritys tunnetaan nykyaikaisesta kalustostaan ja osaavasta henkilökunnasta näiden ohjaimissa. Laadukas työnjälki sekä pitävät aikataulut ovat olleet meille kunnia-asia jo vuosikymmenten ajan. Vuonna 2017 yritys juhlistaa jo neljättäkymmenettä vuottaan alalla.

Metsä-Multia Oy:n yrittäjien, Aki ja Kai Laajan, isä Reijo Laaja aloitti metsäurakoinnin 1967 heti armeijavuotensa jälkeen. Metsä-Multia Oy syntyi 1977, kun Reijo Laaja yhdisti toimintansa toisen multialaisen, vuonna 1964 yrittäjän uransa aloittaneen Reijo Vuorisen kanssa.

Ensimmäinen Ponsse-ajokone hankittiin yritykseen vuonna 1987. Tällöin sai myös alkunsa jo kohta kolme vuosikymmentä jatkunut yhteistyö Ponssen kanssa.

1988 Reijo Vuorinen siirtyi oloneuvokseksi ja Metsä-Multia Oy kokonaan Reijo ja hänen vaimonsa Eija Laajan johdettavaksi. Vuonna 2002 yrityksessä tehtiin sukupolvenvaihdos, jolloin koko osakekanta siirtyi Reijon ja Eijan poikien Kai ja Aki Laajan omistukseen.

Tänä päivänä yritys työllistää yli kuusikymmentä alan ammattilaista. Metsä-Multia Oy:n päätoimialueena on keskinen Suomi. Asiakkaina ovat mm. MetsäGroup, Versowood Oy, Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi, Upm Metsä, Veljekset Hokkanen Oy ja Forest Vital Oy.

 

Lisätietoja: Aki Laaja, toimitusjohtaja, 040 589 98 56, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Lataa Metsä-Multia logo tästä

#timber   #lumber   #mm40

© Metsä-Multia Oy 2017. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®